Функціональні інгредієнти дикорослих ягід як збагачувачі молочних середовищ
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Установлено основні способи збагачення молочних середовищ біологічно активними речовинами ягідної сировини, зокрема утверджено визначальну роль низьких температур у збереженні хімічного складу вихідної сировини й готового продукту.
The main methods to enrich the dairy semi products with biologically active substances extracted from wild berries were highlighted in this work. Particularly, we confirmed the conceptual role of low temperatures in protecting the chemical composition of both the initial raw and the final product.
Опис
Ключові слова
ягоди, молочні продукти, вітаміни, заморожування, berries, dairy products, vitamins, freezing, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Функціональні інгредієнти дикорослих ягід як збагачувачі молочних середовищ / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013 р. – С. 89.