Підвищення ефективності кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Отримано значення технологічних параметрів для кожного температурного інтервалу, що забезпечує перебіг кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту за максимально можливої швидкості. The value of process parameters for each temperature range, providing a course of crystallization of sucrose in massecuite of latest product at the highest possible speed has been got.
Опис
Бібліографічний опис
Козявкін, А. П. Підвищення ефективності кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту / А. П. Козявкін, А. О. Чагайда // Наукові праці УДУХТ. – 2000. – № 7. – С. 87-88.