Підвищення ефективності кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Отримано значення технологічних параметрів для кожного температурного інтервалу, що забезпечує перебіг кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту за максимально можливої швидкості. The value of process parameters for each temperature range, providing a course of crystallization of sucrose in massecuite of latest product at the highest possible speed has been got.

Опис

Бібліографічний опис

Козявкін, А. П. Підвищення ефективності кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту / А. П. Козявкін, А. О. Чагайда // Наукові праці УДУХТ. – 2000. – № 7. – С. 87-88.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в