Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача. An improvement of two stage technology of baking the bakery goods with modernisation of vacuum and evaporating cooling agent .

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, випікання, вакуум-випарний охолоджувач, bakery products, baking, vacuum and evaporating cooling agent, ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎

Бібліографічний опис

Чеглакова, Г. І. Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача / Г. І. Чеглакова, І. М. Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 118–119.