Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача.
An improvement of two stage technology of baking the bakery goods with modernisation of vacuum and evaporating cooling agent .
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, випікання, вакуум-випарний охолоджувач, bakery products, baking, vacuum and evaporating cooling agent, кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Чеглакова, Г. І. Удосконалення двоетапної технології випікання хлібобулочних виробів з модернізацією вакуум-випарного охолоджувача / Г. І. Чеглакова, І. М. Миколів // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 118–119.