Альтернативнi технології згущеного термічно обробленого молока
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вдосконалено технологію згущеного термічно обробленого молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених за альтернативною технологією.
Опис
Ключові слова
згущене молоко, condensed milk, цукрозамінники, спосiб змішування компонентів, sugar substitutes, gljukozno-fruktoznyj a syrup, way mixing of components, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Скорченко, Т. А. Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук // Обладнання та технології харчових виробництв - 2011. - Вип. 26. - С. 126-130.