Альтернативнi технології згущеного термічно обробленого молока

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вдосконалено технологію згущеного термічно обробленого молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених за альтернативною технологією.

Опис

Ключові слова

згущене молоко, condensed milk, цукрозамінники, спосiб змішування компонентів, sugar substitutes, gljukozno-fruktoznyj a syrup, way mixing of components, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Скорченко, Т. А. Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук // Обладнання та технології харчових виробництв - 2011. - Вип. 26. - С. 126-130.

Зібрання