DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/159

Название: Альтернативнi технології згущеного термічно обробленого молока
Другие названия: Alternative technologies of the thermally treated condensed milk
Авторы: Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Шпачук, Людмила Володимирівна
Skorchenko, Tatiana
Shevchuk, Lyudmila
Ключевые слова: згущене молоко
сгущенное молоко
condensed milk
цукрозамінники
глюкозно-фруктозний сироп
спосiб змішування компонентів
заменители сахара
глюкозно-фруктозный сироп
способ смешивание компонентов
sugar substitutes
gljukozno-fruktoznyj a syrup
way mixing of components
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Скорченко, Т. А. Альтернативні технології згущеного термічно обробленого молока / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук // Обладнання та технології харчових виробництв - 2011. - Вип. 26. - С. 126-130.
Краткий осмотр (реферат): Вдосконалено технологію згущеного термічно обробленого молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених за альтернативною технологією.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/159
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
prazi.pdf131,64 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback