Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16153
Title: Стевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначення
Other Titles: Stevia as a sweetener in beverage antidiabetic destination
Authors: Гладун, Олена
Gladun, Olena
Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Meletyev, Anatoly
Keywords: напої антидіабетичного призначення
стевія
цукрозамінники
напитки антидиабетического назначения
стевия
сахарозаменители
drinks antidiabetic destination
stevia
sweeteners
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра фізики
Issue Date: 2014
Citation: Гладун, О. Стевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначення / Олена Гладун, Світлана Літвинчук, Анатолій Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 349-351.
Abstract: Стевія - найбільш корисний і перспективний цукрозамінник сучасності. Її можна використовувати у вигляді сиропу при виробництві напоїв антидіабетичного призначення. Стевия - наиболее полезный и перспективный сахарозаменитель современности. Ее можно использовать в виде сиропа при производстве напитков антидиабетического назначения. Stevia - the most useful and promising sweetener modernity. It can be used as a beverage syrup with antidiabetic destination.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16153
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
202.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.