Стевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначення

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стевія - найбільш корисний і перспективний цукрозамінник сучасності. Її можна використовувати у вигляді сиропу при виробництві напоїв антидіабетичного призначення. Stevia - the most useful and promising sweetener modernity. It can be used as a beverage syrup with antidiabetic destination.

Опис

Ключові слова

напої антидіабетичного призначення, стевія, цукрозамінники, drinks antidiabetic destination, stevia, sweeteners, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра фізики та професійної безпеки

Бібліографічний опис

Гладун, О. Стевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначення / Олена Гладун, Світлана Літвинчук, Анатолій Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 349-351.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced