Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16312
Title: Переваги використання сироваткових білків у технологіях збивних цукерок
Authors: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Keywords: попит
збивні цукерки
кондитерські вироби
demand
churned candy
confectionery
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Каліновська, Т. В. Переваги використання сироваткових білків у технологіях збивних цукерок/ Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 97-98
Abstract: Розробка нового асортименту кондитерських виробів вимагає враховувати сучасні тенденції здорового харчування з метою створення продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності, збагачених фізіологічно цінними харчовими речовинами. Development of a new range of confectionery needs to take into account modern healthy eating trend to create products of high food and biological value of enriched physiologically valuable nutrients.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16312
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
66.pdf89.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.