Переваги використання сироваткових білків у технологіях збивних цукерок
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розробка нового асортименту кондитерських виробів вимагає враховувати сучасні
тенденції здорового харчування з метою створення продуктів підвищеної харчової та
біологічної цінності, збагачених фізіологічно цінними харчовими речовинами. Development of a new range of confectionery needs to take into account modern
healthy eating trend to create products of high food and
biological value of enriched physiologically valuable nutrients.
Опис
Ключові слова
попит, збивні цукерки, кондитерські вироби, demand, churned candy, confectionery, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Каліновська, Т. В. Переваги використання сироваткових білків у технологіях збивних цукерок/ Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 97-98