Технологічні аспекти гідрування тропічних олій і купажованої сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У технологічних процесах гідрування змінюються структура і зв'язки в олієжировій сировині (ОЖС): утворюються позиційні і просторові ізомери, змінюється молекулярний (жирнокислотний, ацилгліцериновий) склад кінцевого продукту (саломасу) тощо. In industrial processes hydrogenation changing structure and relationships in oliye- fat raw (OZHS): formation of positional isomers and spatial changes molecular (fatty acids, atsylhlitserynovyy) the composition of the final product (salomas) and others.

Опис

Ключові слова

гетерогенний каталіз, гідрування, олієжирова сировина, heterogeneous catalysis, hydrogenation, oil and fat raw materials, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Голодна, О. В. Технологічні аспекти гідрування тропічних олій і купажованої сировини/ О. В. Голодна, М. І. Осейко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 117-118