Технологічні аспекти гідрування тропічних олій і купажованої сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У технологічних процесах гідрування змінюються структура і зв'язки в олієжировій сировині (ОЖС): утворюються позиційні і просторові ізомери, змінюється молекулярний (жирнокислотний, ацилгліцериновий) склад кінцевого продукту (саломасу) тощо.
In industrial processes hydrogenation changing structure and relationships in oliye-
fat raw (OZHS): formation of positional isomers and spatial changes molecular (fatty acids, atsylhlitserynovyy) the composition of the final product (salomas) and others.
Опис
Ключові слова
гетерогенний каталіз, гідрування, олієжирова сировина, heterogeneous catalysis, hydrogenation, oil and fat raw materials, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Голодна, О. В. Технологічні аспекти гідрування тропічних олій і купажованої сировини/ О. В. Голодна, М. І. Осейко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 117-118