DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16515

Название: Дослідження впливу конструкції поверхні нагріву на теплові процеси в заторно-сусловарильному апараті
Другие названия: The influence of the design heating surface for thermal processes in the mash-brewing apparatus
Авторы: Більчук, Наталя
Семенова, Катерина
Удодов, Сергій Олександрович
Марцинкевич, Леся Валентинівна
Bilchuk, Natalia
Semenova, Katerina
Udodov, Sergey
Martsynkevich, Lesya
Ключевые слова: заторно-сусловарильні апарати
теплові процеси
нагрів
заторно-сусловарочным аппараты
тепловые процессы
нагрев
mash-brewing apparatus
heating
thermal processes
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Дослідження впливу конструкції поверхні нагріву на теплові процеси в заторно-сусловарильному апараті / Наталя Більчук, Катерина Семенова Сергій Удодов, Леся Марцинкевич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 32-33.
Краткий осмотр (реферат): Процес нагріву ефективніше відбувається при використанні парової сорочки у формі півкуль. Переваги даної конструкції виражаються в тому, що на відміну від класичних плоских зон нагріву, утворюється краща турбулізація рідини, збільшення коефіцієнта теплопередачі, а отже і теплового потоку в цілому. Процесс нагрева эффективнее происходит при использовании паровой рубашки в форме полушарий. Преимущества данной конструкции выражаются в том, что в отличие от классических плоских зон нагрева, образуется лучшая турбулизация жидкости, увеличение коэффициента теплопередачи, а следовательно и теплового потока в целом. Heating process is more effective when used in the form of steam-jacket the hemispheres. The advantages of this design are expressed in the fact that unlike the classic flat heating zones formed better turbulence fluid, increasing the heat transfer coefficient, and hence the heat flow as a whole.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16515
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17.pdf581,76 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback