Дослідження впливу конструкції поверхні нагріву на теплові процеси в заторно-сусловарильному апараті

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Процес нагріву ефективніше відбувається при використанні парової сорочки у формі півкуль. Переваги даної конструкції виражаються в тому, що на відміну від класичних плоских зон нагріву, утворюється краща турбулізація рідини, збільшення коефіцієнта теплопередачі, а отже і теплового потоку в цілому. Heating process is more effective when used in the form of steam-jacket the hemispheres. The advantages of this design are expressed in the fact that unlike the classic flat heating zones formed better turbulence fluid, increasing the heat transfer coefficient, and hence the heat flow as a whole.

Опис

Ключові слова

заторно-сусловарильні апарати, теплові процеси, нагрів, mash-brewing apparatus, heating, thermal processes, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Дослідження впливу конструкції поверхні нагріву на теплові процеси в заторно-сусловарильному апараті / Наталя Більчук, Катерина Семенова Сергій Удодов, Леся Марцинкевич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 32-33.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced