Дослідження впливу конструкції поверхні нагріву на теплові процеси в заторно-сусловарильному апараті
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Процес нагріву ефективніше відбувається при використанні парової сорочки у формі півкуль. Переваги даної конструкції виражаються в тому, що на відміну від класичних плоских зон нагріву, утворюється краща турбулізація рідини, збільшення коефіцієнта теплопередачі, а отже і теплового потоку в цілому. Heating process is more effective when used in the form of steam-jacket the hemispheres. The advantages of this design are expressed in the fact that unlike the classic flat heating zones formed better turbulence fluid, increasing the heat transfer coefficient, and hence the heat flow as a whole.
Опис
Ключові слова
заторно-сусловарильні апарати, теплові процеси, нагрів, mash-brewing apparatus, heating, thermal processes, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Дослідження впливу конструкції поверхні нагріву на теплові процеси в заторно-сусловарильному апараті / Наталя Більчук, Катерина Семенова Сергій Удодов, Леся Марцинкевич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 32-33.