Аналіз ефективності використання теплової енергії в хлібопекарських печах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В результаті проведення аналізу роботи пічного агрегату показано, що основні втрати теплоти 60% відбуваються при вентиляції пекарної камери з пароповітряними газами. As a result of analysis of the heating unit was shown that the heat loss of 60% occurring during ventilation with air and steam baking chamber gases.

Опис

Ключові слова

хлібопекарські печі, вентиляція, теплова енергія, baking ovens, Ventilation, thermal energy, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Черненко, Н. Аналіз ефективності використання теплової енергії в хлібопекарських печах / Наталія Черненко, Микола Десик, Володимир Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 43-45.