Аналіз ефективності використання теплової енергії в хлібопекарських печах
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В результаті проведення аналізу роботи пічного агрегату показано, що основні втрати теплоти 60% відбуваються при вентиляції пекарної камери з пароповітряними газами.
As a result of analysis of the heating unit was shown that the heat loss of 60% occurring during ventilation with air and steam baking chamber gases.
Опис
Ключові слова
хлібопекарські печі, вентиляція, теплова енергія, baking ovens, Ventilation, thermal energy, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Черненко, Н. Аналіз ефективності використання теплової енергії в хлібопекарських печах / Наталія Черненко, Микола Десик, Володимир Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 43-45.