Морозиво щербет з фруктозою з підвищеним вітамінним і мінеральним складом
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
продовольча індустрія АПК
Анотація
Роботу присвячено розробленню технології морозива щербет з цукрозамінником (фруктозою) з додаванням рослинних інгредієнтів – пюре барбарису та груші. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва морозива-щербет. Досліджено мінеральний і вітамінний склад розробленого продукту.
The work is devoted to development of technology sherbet ice cream with sweetener (fructose) with added herbal ingredients - mashed pears and barberry. Grounded technological parameters of ice cream, sherbet. Studied mineral and vitamin content developed product.
Опис
Ключові слова
ice cream, technology, морозиво, технологія, цукрозамінники, фруктоза, барбарис, груша, sweeteners, fructose, barberry, pear, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Осьмак, Т. Морозиво щербет з фруктозою з підвищеним вітамінним і мінеральним складом / Т. Осьмак, Н. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – № 3. – С. 9-12.