Морозиво щербет з фруктозою з підвищеним вітамінним і мінеральним складом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

продовольча індустрія АПК

Анотація

Роботу присвячено розробленню технології морозива щербет з цукрозамінником (фруктозою) з додаванням рослинних інгредієнтів – пюре барбарису та груші. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва морозива-щербет. Досліджено мінеральний і вітамінний склад розробленого продукту. The work is devoted to development of technology sherbet ice cream with sweetener (fructose) with added herbal ingredients - mashed pears and barberry. Grounded technological parameters of ice cream, sherbet. Studied mineral and vitamin content developed product.

Опис

Ключові слова

ice cream, technology, морозиво, технологія, цукрозамінники, фруктоза, барбарис, груша, sweeteners, fructose, barberry, pear, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Осьмак, Т. Морозиво щербет з фруктозою з підвищеним вітамінним і мінеральним складом / Т. Осьмак, Н. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – № 3. – С. 9-12.

Зібрання