Морозиво щербет з фруктозою з підвищеним вітамінним і мінеральним складом

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

продовольча індустрія АПК

Анотація

Роботу присвячено розробленню технології морозива щербет з цукрозамінником (фруктозою) з додаванням рослинних інгредієнтів – пюре барбарису та груші. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва морозива-щербет. Досліджено мінеральний і вітамінний склад розробленого продукту. The work is devoted to development of technology sherbet ice cream with sweetener (fructose) with added herbal ingredients - mashed pears and barberry. Grounded technological parameters of ice cream, sherbet. Studied mineral and vitamin content developed product.

Опис

Ключові слова

ice cream, technology, морозиво, технологія, цукрозамінники, фруктоза, барбарис, груша, sweeteners, fructose, barberry, pear, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Осьмак, Т. Морозиво щербет з фруктозою з підвищеним вітамінним і мінеральним складом / Т. Осьмак, Н. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – № 3. – С. 9-12.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced