Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16541
Title: Friction at bread cutting by a disk knife
Authors: Lukianenko, Bogdan
Gubenia, Oleksii
Telychkun, Volodymyr
Stefanov, Stefan
Keywords: тертя
якість різання
хліборізки
хлеборезки
качество резки
трение
cutting quality
friction
bread
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Friction at bread cutting by a disk knife / Bogdan Lukianenko, Oleksii Gubenia, Volodymyr Telychkun, Stefan Stefanov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 77-78.
Abstract: Friction negatively influences quality of a cutting. The bread structure fails, occurs spalling, bread adheres to a knife.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16541
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
43.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.