Friction at bread cutting by a disk knife
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Friction negatively influences quality of a cutting. The bread structure fails, occurs spalling, bread adheres to a knife.
Опис
Ключові слова
тертя, якість різання, хліборізки, хлеборезки, качество резки, трение, cutting quality, friction, bread, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Friction at bread cutting by a disk knife / Bogdan Lukianenko, Oleksii Gubenia, Volodymyr Telychkun, Stefan Stefanov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 77-78.