Friction at bread cutting by a disk knife

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Friction negatively influences quality of a cutting. The bread structure fails, occurs spalling, bread adheres to a knife.

Опис

Ключові слова

тертя, якість різання, хліборізки, хлеборезки, качество резки, трение, cutting quality, friction, bread, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Friction at bread cutting by a disk knife / Bogdan Lukianenko, Oleksii Gubenia, Volodymyr Telychkun, Stefan Stefanov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 77-78.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced