Розробка методів ідентифікації і кількістного визначення аскорбінової кислоти і В-каротину у цукерках з екстрактом обліпихи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано доступні методи ідентифікації та кількісного визначення аскорбінової кислоти та В-каротину в цукерках, які містять відповідні харчові добавки. A methods available for identification and quantitative determination of ascorbic acid and B-carotene in sweets containing appropriate supplements.

Опис

Ключові слова

харчові добавки, екстракт обліпихи, аскорбінова кислота, ascorbic acid, extract of sea buckthorn, supplements, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Розробка методів ідентифікації і кількістного визначення аскорбінової кислоти і Р-каротину у цукерках з екстрактом обліпихи / В. Айрапетова, А. П'явка, О. Мірошников, О. Макаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 698–700.