Розробка методів ідентифікації і кількістного визначення аскорбінової кислоти і В-каротину у цукерках з екстрактом обліпихи
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано доступні методи ідентифікації та кількісного визначення аскорбінової кислоти та В-каротину в цукерках, які містять відповідні харчові добавки.
A methods available for identification and quantitative determination of ascorbic acid and B-carotene in sweets containing appropriate supplements.
Опис
Ключові слова
харчові добавки, екстракт обліпихи, аскорбінова кислота, ascorbic acid, extract of sea buckthorn, supplements, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Розробка методів ідентифікації і кількістного визначення аскорбінової кислоти і Р-каротину у цукерках з екстрактом обліпихи / В. Айрапетова, А. П'явка, О. Мірошников, О. Макаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 698–700.