Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17394
Title: Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Євчук, Яна Валеріївна
Keywords: сушіння глоду
каротин
аскорбінова кислота
поліфенольні сполуки
картонно-паперова тара
поліетиленові пакети
drying hawthorn
carotene
ascorbic acid
polyphenolic compounds
cardboard and paper packaging
plastic bags
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2013
Citation: Дубковецький, І. В. Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук / Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2013. - Вип. 43, Т. 2. – С. 55-61.
Abstract: Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду під час зберігання в картонно-паперовій тарі і у поліетиленових пакетах. Досліджено збереженість β-каротину, аскорбінової кислоти, поліфенольних сполук, пектинових речовин впродовж 3–12 місяців для різних плодів сортів або видів глоду. The questions of the quality of dried products processing hawthorn when stored in cardboard and paper packaging and plastic bags. Investigated the safety β-carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds, pectins within 3-12 months for different fruits of varieties or species of hawthorn.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17394
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf229.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.