Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17394
Title: Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання
Other Titles: The setting changes in the composition of dried hawthorn fruit during long-term storage
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Євчук, Яна Валеріївна
Dubkovetskyy, Igor
Malezhik, Ivan
Yevchuk, Yana
Keywords: сушіння глоду
каротин
аскорбінова кислота
поліфенольні сполуки
картонно-паперова тара
поліетиленові пакети
сушки боярышника
аскорбиновая кислота
полифенольные соединения
картонно-бумажная тара
полиэтиленовые пакеты
drying hawthorn
carotene
ascorbic acid
polyphenolic compounds
cardboard and paper packaging
plastic bags
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2013
Citation: Дубковецький, І. В. Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук / Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2013. - Вип. 43, Т. 2. – С. 55-61.
Abstract: Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду під час зберігання в картонно-паперовій тарі і у поліетиленових пакетах. Досліджено збереженість β-каротину, аскорбінової кислоти, поліфенольних сполук, пектинових речовин впродовж 3–12 місяців для різних плодів сортів або видів глоду. Рассмотрены вопросы качества сушеных продуктов переработки боярышника при хранении в картонно-бумажной таре и в полиэтиленовых пакетах. Исследована сохранность β-каротина, аскорбиновой кислоты, полифенольных соединений, пектиновых веществ в течение 3-12 месяцев для различных плодов сортов или видов боярышника. The questions of the quality of dried products processing hawthorn when stored in cardboard and paper packaging and plastic bags. Investigated the safety β-carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds, pectins within 3-12 months different fruits varieties or species, hawthorn
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17394
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf229.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.