Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду під час зберігання в картонно-паперовій тарі і у поліетиленових пакетах. Досліджено збереженість β-каротину, аскорбінової кислоти, поліфенольних сполук, пектинових речовин впродовж 3–12 місяців для різних плодів сортів або видів глоду.
The questions of the quality of dried products processing hawthorn when stored in cardboard and paper packaging and plastic bags. Investigated the safety β-carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds, pectins within 3-12 months for different fruits of varieties or species of hawthorn.
Опис
Ключові слова
сушіння глоду, каротин, аскорбінова кислота, поліфенольні сполуки, картонно-паперова тара, поліетиленові пакети, drying hawthorn, carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds, cardboard and paper packaging, plastic bags, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дубковецький, І. В. Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук / Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2013. - Вип. 43, Т. 2. – С. 55-61.