Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17394
Название: Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання
Авторы: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Євчук, Яна Валеріївна
Ключевые слова: сушіння глоду
каротин
аскорбінова кислота
поліфенольні сполуки
картонно-паперова тара
поліетиленові пакети
drying hawthorn
carotene
ascorbic acid
polyphenolic compounds
cardboard and paper packaging
plastic bags
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Дубковецький, І. В. Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук / Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2013. - Вип. 43, Т. 2. – С. 55-61.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду під час зберігання в картонно-паперовій тарі і у поліетиленових пакетах. Досліджено збереженість β-каротину, аскорбінової кислоти, поліфенольних сполук, пектинових речовин впродовж 3–12 місяців для різних плодів сортів або видів глоду. The questions of the quality of dried products processing hawthorn when stored in cardboard and paper packaging and plastic bags. Investigated the safety β-carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds, pectins within 3-12 months for different fruits of varieties or species of hawthorn.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17394
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.pdf229.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.