Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17394
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубковецький, Ігор Володимирович-
dc.contributor.authorМалежик, Іван Федорович-
dc.contributor.authorЄвчук, Яна Валеріївна-
dc.date.accessioned2014-10-17T10:13:36Z-
dc.date.available2014-10-17T10:13:36Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДубковецький, І. В. Встановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберігання / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук / Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2013. - Вип. 43, Т. 2. – С. 55-61.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17394-
dc.description.abstractРозглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду під час зберігання в картонно-паперовій тарі і у поліетиленових пакетах. Досліджено збереженість β-каротину, аскорбінової кислоти, поліфенольних сполук, пектинових речовин впродовж 3–12 місяців для різних плодів сортів або видів глоду. The questions of the quality of dried products processing hawthorn when stored in cardboard and paper packaging and plastic bags. Investigated the safety β-carotene, ascorbic acid, polyphenolic compounds, pectins within 3-12 months for different fruits of varieties or species of hawthorn.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectсушіння глодуuk_UA
dc.subjectкаротинuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectполіфенольні сполукиuk_UA
dc.subjectкартонно-паперова тараuk_UA
dc.subjectполіетиленові пакетиuk_UA
dc.subjectdrying hawthornuk_UA
dc.subjectcaroteneuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectpolyphenolic compoundsuk_UA
dc.subjectcardboard and paper packaginguk_UA
dc.subjectplastic bagsuk_UA
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництв-
dc.titleВстановлення зміни складу сушених плодів глоду під час тривалого зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf229.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.