Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17396
Title: Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Євчук, Яна Валеріївна
Keywords: сушіння глоду
відновлюваність глоду
мікробіологічне обсіменіння
сушка боярышника
восстанавливаемость боярышника
микробиологическое обсеменение
drying hawthorn
recoverability hawthorn
microbiological contamination
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2013
Citation: Дубковецький, І. В. Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук / Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2013. - Вип. 43, Т. 2. - С. 62-66.
Abstract: Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду. Досліджено залежність показника відновлюваності сушеного продукту від хімічного складу та структури тканин плодів, що піддають зневодненню.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17396
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf232.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.