DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17547

Название: Сухі сніданки коекструзійної технології
Другие названия: Сухие завтраки коэкструзионного технологии
Breakfast cereals koekstruziynoyi technology
Авторы: Бур'ян, Олександр
Бурьян, Александр
Buryan, Olexandr
Дрьомін, О. І.
Дремин, А. И.
Dryomin, O.
Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна
Запотоцкая (Герасименко), Елена Васильевна
Zapototska (Gerasymenko), Elena
Ковбаса, Володимир Миколайович
Ковбаса, Владимир Николаевич
Kovbasa, Vladimir
Ключевые слова: фруктово-ягідна основа
фруктова начинка
сухі сніданки
фруктово ягодная основа
сухие завтраки
фруктовая начинка
berries fruktovo- base
fruit filling
breakfast cereals
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Сухі сніданки коекструзійної технології / О. В. Бур'ян, О. І. Дрьомін, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 70.
Краткий осмотр (реферат): Світові виробники сухих сніданків позиціонують їх як продукт, ідеальний для прихильників здорового способу життя, та наполегливо рекомендують дітям. Сухі сніданки (подушечки з начинкою) як продукт високотемпературної коекструзії складається з двох частин: зернового корпусу та начинки на жировій або фруктово- ягідній основі.Мировые производители сухих завтраков позиционируют их как продукт, идеальный для сторонников здорового образа жизни, и настоятельно рекомендуют детям. сухие завтраки (подушечки с начинкой) как продукт высокотемпературной коэкструзии состоит из двух частей: зернового корпуса и начинки на жировой или фруктово ягодной основе.Global manufacturers of breakfast cereals are positioning their product as ideal for adherents of a healthy lifestyle, and is strongly recommended for children. Dry breakfast (stuffed pads) as a product of high coextrusion consists of two parts: body and grain filling fat or fruit and berry basis.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17547
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
062.pdf889,82 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback