Сухі сніданки коекструзійної технології
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Світові виробники сухих сніданків позиціонують їх як продукт, ідеальний для
прихильників здорового способу життя, та наполегливо рекомендують дітям. Сухі
сніданки (подушечки з начинкою) як продукт високотемпературної коекструзії
складається з двох частин: зернового корпусу та начинки на жировій або фруктово-
ягідній основі.
Global manufacturers of breakfast cereals are positioning their product as ideal for
adherents of a healthy lifestyle, and is strongly recommended for children. Dry
breakfast (stuffed pads) as a product of high coextrusion
consists of two parts: body and grain filling fat or fruit and berry basis.
Опис
Ключові слова
фруктово-ягідна основа, фруктова начинка, сухі сніданки, berries fruktovo- base, fruit filling, breakfast cereals, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Сухі сніданки коекструзійної технології / О. В. Бур'ян, О. І. Дрьомін, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 70.