DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17845

Название: Bavarian cuisine
Другие названия: Баварська кухня
Авторы: Boyko, Anna
Бойко, Ганна Анатоліївна
Ключевые слова: регіональна кухня
региональная кухня
regional cuisine
типова баварська регіональна страва
типичное баварськое региональное блюдо
typical Bavarian regional dish
блюда французского происхождения
страви французького походження
French-influenced dishes
кнедли
кнедлі
knödel
квашеная капуста
квашена капуста
sauerkraut
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Boyko, A. Bavarian cuisine / A. Boyko // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : програма і матеріали міжнародної наукової конференції, 13–17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – P. 622.
Краткий осмотр (реферат): The origins of Bavarian cuisine are rural. The cuisine typically includes many meat and Knodel dishes, and the prominent use of flour.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17845
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Bavarian_cuisine.pdf81,54 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback