Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1790
Title: Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі.
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Keywords: функціональні класи харчових добавок
переробка борошна
комплексні поліпшувачі
нетрадиційна сировина
functional classes of food additives
flour processing
complex improver
nonconventional raw materials
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Citation: Дробот, В. І. Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі / В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 5(78). – С. 8-10.
Abstract: В статті наведено інформацію про поліпшення хлібопекарських властивостей борошна за допомогою використання харчових добавок та комплексних поліпшувачів. Вказано на шляхи надання хлібним виробам оздоровчих властивостей.
This article contains information about improving baking properties of flour from the use of food additives and improvers complex. The information about the additives that give the bread improving quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1790
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dvipshrphdtifrutp.pdf84.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.