DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1790

Название: Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі.
Другие названия: Let's talk once again about food additives and their role in technological process.
Авторы: Дробот, Віра Іванівна
Drobot, Vera
Ключевые слова: функціональні класи харчових добавок
переробка борошна
комплексні поліпшувачі
нетрадиційна сировина
функциональные классы пищевых добавок
переработка муки
комплексные улучшители
нетрадиционное сырье
functional classes of food additives
flour processing
complex improver
nonconventional raw materials
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Дробот, В. І. Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі / В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 5(78). – С. 8-10.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведено інформацію про поліпшення хлібопекарських властивостей борошна за допомогою використання харчових добавок та комплексних поліпшувачів. Вказано на шляхи надання хлібним виробам оздоровчих властивостей.
В статье приведена информация об улучшении хлебопекарных свойств муки с помощью пищевых добавок и комплексних улучшителей. Приведена информация о добавках, которые придают хлебу оздоровительные качества.
This article contains information about improving baking properties of flour from the use of food additives and improvers complex. The information about the additives that give the bread improving quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1790
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
dvipshrphdtifrutp.pdf84,97 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback