Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі.

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено інформацію про поліпшення хлібопекарських властивостей борошна за допомогою використання харчових добавок та комплексних поліпшувачів. Вказано на шляхи надання хлібним виробам оздоровчих властивостей.
This article contains information about improving baking properties of flour from the use of food additives and improvers complex. The information about the additives that give the bread improving quality.

Опис

Ключові слова

функціональні класи харчових добавок, переробка борошна, комплексні поліпшувачі, нетрадиційна сировина, functional classes of food additives, flour processing, complex improver, nonconventional raw materials, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Поговоримо ще раз про харчові добавки та їх функціональну роль в технологічному процесі / В. І. Дробот // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 5(78). – С. 8-10.

Зібрання