Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17913
Название: Вилучення вовняного жиру з промивної води за допомогою високоенергетичної дискретної обробки
Авторы: Семешко, Ольга Яківна
Сарібєкова, Діана Георгіївна
Кулігін, Михайло Львович
Олішевський, Валентин Вікторович
Ключевые слова: ланолін
вовняний жир
вода
lanolin
wool fat
water
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Вилучення вовняного жиру з промивної води за допомогою високоенергетичної дискретної обробки / О. Семешко, Ю. Сарібєкова, М. Кулігін, В. Олішевський // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 211.
Краткий осмотр (реферат): Вовняний жир є основою для отримання ланоліну, який широко використовується в фармацевтичній, парфумерно-косметичній та харчовій промисловостях. Вовняний жир має високу емульгуючу здатність, стабільність і відсутність тенденції до окислення, а також високий показник змішування з іншими оліями та жирами. Wool grease is the basis for lanolin, which is widely used in pharmaceutical, perfumery and cosmetic and food industries. Wool grease has a high emulsifying capacity, stability and no tendency to oxidation, and a high rate of mixing with other oils and fats.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17913
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
202.pdf908.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.