Вилучення вовняного жиру з промивної води за допомогою високоенергетичної дискретної обробки

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вовняний жир є основою для отримання ланоліну, який широко використовується в фармацевтичній, парфумерно-косметичній та харчовій промисловостях. Вовняний жир має високу емульгуючу здатність, стабільність і відсутність тенденції до окислення, а також високий показник змішування з іншими оліями та жирами. Wool grease is the basis for lanolin, which is widely used in pharmaceutical, perfumery and cosmetic and food industries. Wool grease has a high emulsifying capacity, stability and no tendency to oxidation, and a high rate of mixing with other oils and fats.

Опис

Ключові слова

ланолін, вовняний жир, вода, lanolin, wool fat, water, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Вилучення вовняного жиру з промивної води за допомогою високоенергетичної дискретної обробки / О. Семешко, Ю. Сарібєкова, М. Кулігін, В. Олішевський // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 211.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced