Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17913
Назва: Вилучення вовняного жиру з промивної води за допомогою високоенергетичної дискретної обробки
Автори: Семешко, Ольга Яківна
Сарібєкова, Діана Георгіївна
Кулігін, Михайло Львович
Олішевський, Валентин Вікторович
Ключові слова: ланолін
вовняний жир
вода
lanolin
wool fat
water
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Вилучення вовняного жиру з промивної води за допомогою високоенергетичної дискретної обробки / О. Семешко, Ю. Сарібєкова, М. Кулігін, В. Олішевський // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 211.
Короткий огляд (реферат): Вовняний жир є основою для отримання ланоліну, який широко використовується в фармацевтичній, парфумерно-косметичній та харчовій промисловостях. Вовняний жир має високу емульгуючу здатність, стабільність і відсутність тенденції до окислення, а також високий показник змішування з іншими оліями та жирами. Wool grease is the basis for lanolin, which is widely used in pharmaceutical, perfumery and cosmetic and food industries. Wool grease has a high emulsifying capacity, stability and no tendency to oxidation, and a high rate of mixing with other oils and fats.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17913
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
202.pdf908.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.