Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18008
Title: Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків
Authors: Українець, Анатолій Іванович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Олішевський, Валентин Вікторович
Асауленко, А. О.
Keywords: екструзія
сухі сніданки
магнітно-імпульсна обробка
пакування
термін зберігання
extrusion
breakfast cereal
magnetic pulse treatment
packaging
storage time
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1997
Citation: Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків / А. І. Українець, В. М. Ковбаса, В. В. Олішевський, А. О. Асауленко // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : зб. наук. праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 82.
Abstract: Розглядається питання подовження терміну зберігання харчових продуктів з використанням магнітно-імпульсної обробки. Також наведені результати досліджень впливу даної обробки на термін зберігання та кількості мікроорганізмів сухих сніданків. The article deals with question of lengthening period of storage of food products using magnetic pulse treatment. Also presented results of research effects of this treatment on the storage time and amount of microorganisms of breakfast cereals.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18008
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skvmsptzss.pdf575.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.