Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків
Дата
1997
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглядається питання подовження терміну зберігання харчових продуктів з використанням магнітно-імпульсної обробки. Також наведені результати досліджень впливу даної обробки на термін зберігання та кількості мікроорганізмів сухих сніданків.
The article deals with question of lengthening period of storage of food products using magnetic pulse treatment. Also presented results of research effects of this treatment on the storage time and amount of microorganisms of breakfast cereals.
Опис
Ключові слова
екструзія, сухі сніданки, магнітно-імпульсна обробка, пакування, термін зберігання, extrusion, breakfast cereal, magnetic pulse treatment, packaging, storage time, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків / А. І. Українець, В. М. Ковбаса, В. В. Олішевський, А. О. Асауленко // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : зб. наук. праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 82.