Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків

Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглядається питання подовження терміну зберігання харчових продуктів з використанням магнітно-імпульсної обробки. Також наведені результати досліджень впливу даної обробки на термін зберігання та кількості мікроорганізмів сухих сніданків. The article deals with question of lengthening period of storage of food products using magnetic pulse treatment. Also presented results of research effects of this treatment on the storage time and amount of microorganisms of breakfast cereals.

Опис

Ключові слова

екструзія, сухі сніданки, магнітно-імпульсна обробка, пакування, термін зберігання, extrusion, breakfast cereal, magnetic pulse treatment, packaging, storage time, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Спосіб подовження термінів зберігання сухих сніданків / А. І. Українець, В. М. Ковбаса, В. В. Олішевський, А. О. Асауленко // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : зб. наук. праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 82.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced