Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18011
Title: | Хімічні модифікації білка в процесі термовологообробки |
Authors: | Ковбаса, Володимир Миколайович |
Keywords: | екструзія білок термовологообробка амінокислоти ізопептиди extrusion protein thermal-moisture treatment amino acid peptides кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 1996 |
Citation: | Ковбаса, В. М. Хімічні модифікації білка в процесі термовологообробки / В. М. Ковбаса // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 3. |
Abstract: | Піднімається питання дослідження змін білкового компоненту під час термовологообробки. Наведені основні причини підвищення біологічної цінності білка як наслідок термічної обробки. Показано важливість регулювання даним процесом. The article deals with question of research of changes protein components during thermal-moisture treatment. Presented the main reasons for increasing the biological value of protein as a result of heat treatment. It is shown the importance of regulating of this process. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18011 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tkvmhmbvpt.pdf | 624.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.