Хімічні модифікації білка в процесі термовологообробки

Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Піднімається питання дослідження змін білкового компоненту під час термовологообробки. Наведені основні причини підвищення біологічної цінності білка як наслідок термічної обробки. Показано важливість регулювання даним процесом. The article deals with question of research of changes protein components during thermal-moisture treatment. Presented the main reasons for increasing the biological value of protein as a result of heat treatment. It is shown the importance of regulating of this process.

Опис

Ключові слова

екструзія, білок, термовологообробка, амінокислоти, ізопептиди, extrusion, protein, thermal-moisture treatment, amino acid, peptides, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Хімічні модифікації білка в процесі термовологообробки / В. М. Ковбаса // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 3.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced