Хімічні модифікації білка в процесі термовологообробки
Дата
1996
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Піднімається питання дослідження змін білкового компоненту під час термовологообробки. Наведені основні причини підвищення біологічної цінності білка як наслідок термічної обробки. Показано важливість регулювання даним процесом.
The article deals with question of research of changes protein components during thermal-moisture treatment. Presented the main reasons for increasing the biological value of protein as a result of heat treatment. It is shown the importance of regulating of this process.
Опис
Ключові слова
екструзія, білок, термовологообробка, амінокислоти, ізопептиди, extrusion, protein, thermal-moisture treatment, amino acid, peptides, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ковбаса, В. М. Хімічні модифікації білка в процесі термовологообробки / В. М. Ковбаса // Експрес новини: наука, техніка, виробництво. – 1996. – Вип. 22. – С. 3.