Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18275
Title: Теоретичні дослідження впливу умов вирощування та якості овочів на їх лежкість
Other Titles: Теоретические исследования влияния условий выращивания и качества овощей на их лежкость
Theoretical researches of influence of terms of growing and quality of green-stuffs are on their safety
Authors: Колтунов, В. А.
Ізволенський, Ігор Євгенович
Изволенський, Игорь Евгеньевич
Koltunov, V.
Izvolenskiy, Igor
Keywords: параметри якості сировини
якість
технічні засоби
параметры качества сырья
качество
технические устройства
parameters of quality of raw material
exactness
structure of line of treatment
кафедра електропостачання і енергоменеджменту
Issue Date: 1988
Citation: Колтунов, В. А. Теоретичні дослідження впливу умов вирощування та якості овочів на їх лежкість / В. А. Колтунов, І. Є. Ізволенський // Вісник сільськогосподарської науки. - 1988. - № 12. - С. 73-76.
Abstract: Наведено методику бальної оцінки якості овочевої продукції, що дозволяє прогнозувати зберігання овочів та планувати її збут. Розглянуто роботу алгоритмів, що реалізують цю методику, а також комплекс технічних засобів, для впровадження розробленої методики.// Изложена методика бальной оценки качества овощной продукции, позволяющая прогнозировать сохранность овощей и планировать их реализацию. Рассмотрена работа алгоритмов, реализующих предложенную методику, а также комплекс технических средств, для внедрения разработанной методики.// The method of ball estimation of quality of vegetable products, that allows to forecast storage of green-stuffs and plan its sale. Work of algorithms, which will realize this method, and also complex of hardwares, is considered, for introduction of the developed method.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18275
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EPEM_141113_5.pdf1.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.