Оптимальний режим варіння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Варіння харчового продукту - це процес теплообміну, при якому відбувається і масообмін - екстрагування, сорбція, розчинення. Частина розчинних речовин (білки, вуглеводи, мінеральні солі, екстрактивні і фарбувальні речовини, вітаміни) переходять в рідину. Cooking food - a heat exchange process in which mass transfer occurs - extraction, sorption, dissolution. Part of soluble substances (proteins, carbohydrates, minerals and extractive pigments, vitamins) becomes liquid.

Опис

Ключові слова

харчовий продукт, теплообмін, варіння, food, heat transfer, cooking, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.

Бібліографічний опис

Бородін, В. О. Оптимальний режим варіння / В. О. Бородін, Г. А. Циганкова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 453.