Оптимальний режим варіння
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Варіння харчового продукту - це процес теплообміну, при якому відбувається і масообмін - екстрагування, сорбція, розчинення. Частина розчинних речовин (білки, вуглеводи, мінеральні солі, екстрактивні і фарбувальні речовини, вітаміни) переходять в рідину.
Cooking food - a heat exchange process in which mass transfer occurs - extraction, sorption, dissolution. Part of soluble substances (proteins, carbohydrates, minerals and extractive pigments, vitamins) becomes liquid.
Опис
Ключові слова
харчовий продукт, теплообмін, варіння, food, heat transfer, cooking, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
Бібліографічний опис
Бородін, В. О. Оптимальний режим варіння / В. О. Бородін, Г. А. Циганкова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 453.