Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
біотехнологія
Анотація
У статі наведена характеристика зміни мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва. The article presented characteristic changes microflora baking intermediates and finished products in the production process.
Опис
Ключові слова
закваска, sourdough, мікрофлора, microflora, зернова маса, зерновая масса, grain weight, бродіння тіста, брожения теста, fermenting dough, контамінанти, контаминанты, contaminants, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Рушай, О. С. Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва / О. С. Рушай, Н. М. Грегірчак // Біотехнологія. - 2012. - С. 189-194.