Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

біотехнологія

Анотація

У статі наведена характеристика зміни мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва. The article presented characteristic changes microflora baking intermediates and finished products in the production process.

Опис

Ключові слова

закваска, sourdough, мікрофлора, microflora, зернова маса, зерновая масса, grain weight, бродіння тіста, брожения теста, fermenting dough, контамінанти, контаминанты, contaminants, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Рушай, О. С. Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва / О. С. Рушай, Н. М. Грегірчак // Біотехнологія. - 2012. - С. 189-194.

Зібрання