Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
біотехнологія
Анотація
У статі наведена характеристика зміни мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва. The article presented characteristic changes microflora baking intermediates and finished products in the production process.
Опис
Ключові слова
закваска, sourdough, мікрофлора, microflora, зернова маса, зерновая масса, grain weight, бродіння тіста, брожения теста, fermenting dough, контамінанти, контаминанты, contaminants, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Рушай, О. С. Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва / О. С. Рушай, Н. М. Грегірчак // Біотехнологія. - 2012. - С. 189-194.