We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

біотехнологія

Abstract

У статі наведена характеристика зміни мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва. The article presented characteristic changes microflora baking intermediates and finished products in the production process.

Description

Citation

Рушай, О. С. Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва / О. С. Рушай, Н. М. Грегірчак // Біотехнологія. - 2012. - С. 189-194.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By