Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі досліджено вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the influence raw materials containing carotene on storage time of dough and cookies compared with control.

Опис

Ключові слова

пісочне печиво, shortbread, пюре сирої моркви, mashed raw carrots, пюре вареної моркви, mashed cooked carrots, каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед», filler containing carotene «Carrot Honey», кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Задорожня, О. С. Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печива / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – С.14-16.