Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печива
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У роботі досліджено вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем.
Here we study the influence raw materials containing carotene on storage time of dough and cookies compared with control.
Опис
Ключові слова
пісочне печиво, shortbread, пюре сирої моркви, mashed raw carrots, пюре вареної моркви, mashed cooked carrots, каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед», filler containing carotene «Carrot Honey», кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Задорожня, О. С. Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печива / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – С.14-16.