Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печива

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі досліджено вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the influence raw materials containing carotene on storage time of dough and cookies compared with control.

Опис

Ключові слова

пісочне печиво, shortbread, пюре сирої моркви, mashed raw carrots, пюре вареної моркви, mashed cooked carrots, каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед», filler containing carotene «Carrot Honey», кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Задорожня, О. С. Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печива / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – С.14-16.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced