Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19760
Title: Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групи
Authors: Боднарчук, Оксана Василівна
Кігель, Наталя Федорівна
Шульга, Наталія Михайлівна
Keywords: мікрофлора
пропіоновокислі бактерії
сири швейцарської групи
якість
mikroflora
propineb bacteria
cheeses of swiss group
quality
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2004
Citation: Боднарчук, О. В. Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 70–71.
Abstract: Проведено скринінг культур колекції штамів відділу біотехнології ТІММ та відібрано 19 штамів для створення препаратів для сирів швейцарської групи. Skrining of cultures of collection of cultures of department of biotechnology of TIMM is produced and 19 cultures are selected for creation of preparations for the production of cheeses of swiss group.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19760
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
principi_vitboru.pdf53.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.