Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групи

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено скринінг культур колекції штамів відділу біотехнології ТІММ та відібрано 19 штамів для створення препаратів для сирів швейцарської групи. Skrining of cultures of collection of cultures of department of biotechnology of TIMM is produced and 19 cultures are selected for creation of preparations for the production of cheeses of swiss group.

Опис

Ключові слова

мікрофлора, пропіоновокислі бактерії, сири швейцарської групи, якість, mikroflora, propineb bacteria, cheeses of swiss group, quality, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Боднарчук, О. В. Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 70–71.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced