Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19843
Title: Використання трансглютамінази у виробництві шинкових виробів
Authors: Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Філоненко, Михайло Ігорович
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Keywords: глютамін
лізин
трансглютамінази
glutamine
lysine
transglutaminase
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Кишенько, І. І. Використання трансглютамінази у виробництві шинкових виробів / І. І. Кишенько, М. І. Філоненко, Ю. П. Крижова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 38-39.
Abstract: Одним із напрямків удосконалення технології шинкових виробів є технологія, заснована на використанні шротованого м'яса, яка дозволяє найбільш повно і, що особливо важливо, найбільш ефективно використовувати високоякісну м'ясну сировину. При виробництві таких продуктів однією з найбільш важливих складових є отримання монолітного продукту з щільною, однорідною структурою. One of the improved technology shynkovyh products are technology based on the use of meat shrotovanoho that allows the most complete and most importantly, the most effective use of high quality raw meat. The production of such products one of the most important components of the product is getting reinforced with a dense, homogeneous structure.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19843
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf933.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.