Використання трансглютамінази у виробництві шинкових виробів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із напрямків удосконалення технології шинкових виробів є технологія, заснована на використанні шротованого м'яса, яка дозволяє найбільш повно і, що особливо важливо, найбільш ефективно використовувати високоякісну м'ясну сировину. При виробництві таких продуктів однією з найбільш важливих складових є отримання монолітного продукту з щільною, однорідною структурою.
One of the improved technology shynkovyh products are technology based on the use of meat shrotovanoho that allows the most complete and most importantly, the most effective use of high quality raw meat. The production of such products one of the most important components of the product is getting reinforced with a dense, homogeneous structure.
Опис
Ключові слова
глютамін, лізин, трансглютамінази, glutamine, lysine, transglutaminase, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Кишенько, І. І. Використання трансглютамінази у виробництві шинкових виробів / І. І. Кишенько, М. І. Філоненко, Ю. П. Крижова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 38-39.