Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19971
Title: Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин
Authors: Роздобудько, Борис Валерійович
Keywords: технологія пива
диметилсульфід
діоксид сірки
гороховий солод
technology of beer
dimethylsulphide
sulphur dioxide
amin nitrogen
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2015
Citation: Роздобудько, Б. В. Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Роздобудько Борис Валерійович ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.
Abstract: Дисертація присвячена удосконаленню технології пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин. The thesis dedicated to the improvement of technology of beer with balanced amount of Sulphur-containing substances.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19971
Appears in Collections:05.18.05 - Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozdobutko.pdf449.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.