Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин
Loading...
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Дисертація присвячена удосконаленню технології пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин.
The thesis dedicated to the improvement of technology of beer with balanced amount of Sulphur-containing substances.
Description
Citation
Роздобудько, Б. В. Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Роздобудько Борис Валерійович ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.