Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Дисертація присвячена удосконаленню технології пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин. The thesis dedicated to the improvement of technology of beer with balanced amount of Sulphur-containing substances.

Description

Citation

Роздобудько, Б. В. Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 "Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння" / Роздобудько Борис Валерійович ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By